3 Kasım 2009 Salı

Mickey Mouse öldürülmeli

`Suudi Arabistan`da bir din adamı, `Şeytanın askerlerinden biri olarak` tanımladığı fareleri sevdirdiği gerekçesiyle Mickey Mouse`un öldürülmesi gerektiğini söyledi. Arap ülkelerinde yayın yapan El Mecd TV`deki bir programda İslam dininin farelere yaklaşımı hakkında bir soruyu yanıtlayan Şeyh Muhammed Munacid, `Şeriate göre fareler tiksindirici ve pis yaratıklardır. Bu hayvanlar şeytanın askerleridir,` dedi. S.Arabistan`n Washington Büyükelçiliği`nde görevli eski bir diplomat olan Munacid, programda, `Bu korkunç varlıkları çocuklara sevdiren Mickey Mouse`un mutlaka öldürülmesi gerekir,` dedi.` (Milliyet, 17.9.2008)


Bilim adamlarının tesbitine göre, `Kendi temizliği`ne çok önem veren canlıların başında geliyormuş, fareler. Üzerine bir toz bulaştığı zaman, hemen yalanır, temizlenirmiş.


Bodrum İlçesi'ne 7 günlük tatil için gelen Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud ve eşi Prenses Jawahir Bin Naif Al Saud, oğlu ve yeğenleri ile birlikte çıktığı mavi yolculukta



Mısır`da El Kaide`ciler manavdan hıyar ve domates alan kadınları ölümle tehdit etmişlerdi. Neymiş efendim, hıyar, erkek tenasül uzvuna, domates de kadın tenasül uzvuna benziyormuş. Herhalde patlıcanı, kabağı, acuru bilmiyordu garipler… `The Saudia Arabia`nın El Kaide`cileri de dondurmayı yasaklamışlar. Gerekçesi de `Hz. Muhammed döneminde dondurma yokmuş` da ondan. Hz. Muhammed döneminde cep telefonu da yoktu, hoparlörlü ezan da, televizyon da, otomobil de, tren de yoktu. Hadi petkanız sıkıyorsa, onları da yasaklasanıza… Haaa uçak da yoktu, Jet-Ski de… Kendi ülkelerinde kadınların otomobil kullanmasına karşı gelen `Aslan İslamcılar`ın en ağababaları olan Prensleri, eşi ve kızları uçakla Bodrum`a geliyorlar, eşi but/baldır ortada Jet-Ski`ye biniyor. Hadi Şeyh Efendi, buna da karşı çıksana… Ve ondan sonra kalkıyorlar, `Bu korkunç varlıkları çocuklara sevdiren Mickey Mouse`un mutlaka öldürülmesi gerekir,` diyorlar. Olur Şeyh`im. Mickey Mouse`u katlederiz ve İslamiyet de kurtulur.


2 yorum:

  1. Bu rezaletin adı şeriatçı gericiliktir.

    YanıtlaSil
  2. Komiksiniz kuzum..
    Ne fare üzerindeki toz yüzünden pistir, ne de domuz kendi pisliğini yediği için haramdır..

    Her şeyi yaratan ALLAH (C.C.) bize öyle öğrettiği için öyledir..

    Mademki atestsiniz, mademki 1 milyar müslümanın dinine çamur atacaksınız; biraz birikimli gelinde azıcık zorlayın nefsimizi.. Peh..

    YanıtlaSil