7 Ekim 2009 Çarşamba

TARTIŞMASIZ GERÇEKLER




“(Allah'i) Yalanlamis olanlarin o gün vay haline! Allah'a karsi gelmekten sakinmis olanlar, elbette (Cennet'te) gölgeliklerde ve pinar baslarindadirlar...”
(K. Mürselât sûresi, âyet 40-41)


“Allah rizik verirken kiminizi digerlerine üstün tutmustur
(K. Nahl, 71);
Dünyâ hayatindaki geçimlerini aralarinda böldük ve bazilarini bazilarindan üstün kildik” (K. Zuhrûf, 32);


24/4 : Namuslu kadınları zina ile suçlayıp da sonra ( bu suçlarını ispat için ) dört tanık getirmeyenlere seksen değnek vurun ve artık onların tanıklığını asla kabul etmeyin. Onlar yoldan çıkmış kimselerdir.


Ey Muhammed! Bundan sonra sana hiçbir kadın, cariyelerin bir yana, güzellikleri ne kadar hoşuna giderse gitsin, hiçbiri­sini başka eşle değiştirmen helal değildir" (K. 33, Ahzab Su­resi, ayet 52).


"Ey Peygamber'in eşleri! Eğer o sizi boşarsa Rabbi ona, siz­den daha iyi olan... boyun eğen, tevbe eden, kulluk eden... dul ve bakire eşler verebilir" (K. 66, Tahrim Suresi, ayet 5).


Ey o Peygamber! (Eşlerine) şöyle de: ... Eğer AIIah ve Resul'ünü ve Ahiret evini istiyorsanız haberiniz olsun ki, Allah içinizden güzellik edenlere pek büyük bir ecir hazırlamıştır. Ey Peygamber'in kadınları! Sizden her kim açık bir terbiyesizlik ederse ona azab iki kat katlanır ve o, Allah'a kolay bulunuyor. Yine sizden her kim Allah'a ve Resul'üne divan durub salih bir amel işlerse ona da ecrini iki kere veririz, hem onun için ke­rim bir rızık hazırlamısızdır..." (Ahzab Suresi, ayet 2831.)


"...Ele geçirdiğiniz ganimetin beşte biri Allah'ın, Peygam­ber'in... dir" (Enfal Suresi, ayet 41).


"Ey Muhammed! Sana ganimetlere dair soru sorarlar; de ki, 'Ganimetler Allah'ın ve Peygamberi'nindir'..." (K. 8, Enfal Suresi, ayet 1.)


Allah yolunda hicret etmedikçe onlardan (inkarcılardan, müşriklerden) dost edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları tu­tun, bulduğunuz yerde öldürün. Onlardan dost ve yardımcı edinmeyin... Ne var ki, fitneciliğe her çağrıldıklarında ona can atarlar; eğer sizden uzak durmazlar, barış teklif etmezler ve sizden el çekmezlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün, işte onların aleyhinde size apaçık ferman verdik..." (Nisa Suresi, ayet 8891.)


"... Her kim dinini (ki Müslümanlıktır) değiştirirse onu hemen öldürünüz."


22/65- Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir.


50- Ey Peygamber, gerçekten Biz sana ücretlerini verdiğin eşlerini ve Allah’ın sana ganimet olarak verdikleri (savaş esirleri)nden sağ elinin malik olduğu (cariyeler) ile seninle birlikte hicret eden amcanın kızlarını, halanın kızlarını, dayının kızlarını ve teyzenin kızlarını helal kıldık; bir de, kendisini peygambere hibe eden ve peygamberin kendisini almak istediği mü’min bir kadını da, -mü’minler için olmaksızın yalnızca sana has olmak üzere- (senin için helal kıldık). Biz, kendi eşleri ve sağ ellerinin malik olduğu (cariyeleri) konusunda onlar (mü’minler) üzerine neyi farz kıldığımızı bildik (size bildirdik). Böylelikle senin için hiçbir güçlük olmasın. Allah çok bağışlayandır, çok esirgeyendir.



51- Onlardan dilediğini geri bırakır, dilediğini de yanına alıp-barındırabilirsin; ayrıldıklarından, istek duyduklarına (dönmende) senin için bir sakınca yoktur. Onların gözlerinin aydınlanıp hüzne kapılmamalarına ve kendilerine verdiğinle hepsinin hoşnut olmalarına en yakın (en uygun) olan budur. Allah, kalplerinizde olanı bilir. Allah bilendir, halimdir.


(allah kuranda muhammedin özel hayatını ce cinsel hayatını düzenler muhammed bunları ayet sayar)


Ahzap suresinin 51. Ayeti şu sözlerle başlıyor:-”(Ey Muhammed!) Onlardan (yani karılarından) dilediğini geriye bırakır, dilediğini öne alabilirsin…”Ü



Saf saf dizilenlere, toplayip sürene, zikir okuyanlara yemin ederim ki ilâhiniz birdir (Benden baska Tanri yoktur)“ (K. Sâffât, sûresi, âyet 1-4).


“Rabbinin sözü (Kur'ân), dogruluk ve adâlet bakimindan tamamlanmistir. Onun sözlerini degistirebilecek kimse yoktur...”
(el-ilah) (En'âm sûresi, âyet 115) (

İncil ve Tevrat neden değişti o zaman)


Sahip bulundugunuz cariyeler hariç, evli kadinlar da size haram kilindi..." (K. 4 Nisâ 24). Yâni Muhammediin söylemesine göre Tanri, erkek kullarina evli kadinlarla evlenmeyi haram kiliyor fakat evli bulunan cariyeleri helâl sayiyor. evli bulunan cariyeleri tepe tepe....

neyse Allah uygun görmüşse doğrudur.


begendiginiz (veya size helâl olan) kadinlardan ikiser, üçer, dörder alin. Haksizlik yapmaktan korkarsaniz bir tane alin; yahud da sahip oldugunuz (cariyeler) ile yetinin.Bu, adaletten ayrilmamaniz için en uygun olanidir". (K. 4 Nisâ 3) allah katında kadınlar ikiye ayrılır bacaklarından cart di... pardon hür kadın cariye kadın diye Şu kadın hakları savunucularına sinir oluyorum haaa


Şura7. Şehirlerin anası (olan Mekke’de) ve onun çevresinde bulunanları uyarman ve asla şüphe olmayan toplanma günüyle onları korkutman için, sana böyle Arapça bir Kur’an vahyettik. (İnsanların) bir bölümü cennette, bir bölümü de çılgın alevli cehennemdedir.

arap dini islam


Saffat48. Yanlarında bakışlarını kendilerinden ayırmayan iri gözlü dilberler.

allah nelerden bahseder yaa



Bakara-106 ‘Herhangi bir Ayet’in hükmünü yürürlükten kaldırır veya unutturursak, onun yerine daha hayırlısını veya benzerini getiririz. Allah’ın herşeye gücünün yettiğini bilmezmisin?’
Bakara-106 da böyle söylenirken, aşağıdaki Ayet’lerde farklı söylenir;
Fatır-43 ‘… Hayır! sen Allah’ın kanununda değişiklik bulamazsın. Sen Allah’ın kanununda asla bir döneklik bulamazsın.’


tevbe suresi-29: "kendilerine kitap verilenlerden allah’a ve ahiret gününe iman etmeyen, allah’ın ve resûlünün haram kıldığını haram saymayan ve hak din islam’ı din edinmeyen kimselerle elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın."


zariyat 56: ''ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.'' (firavunda öyle idi ne farkın var ondan. ama komşu ülkenin diktatörü firavunu kötüler durur)















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder