20 Şubat 2010 Cumartesi

İman filtreli gözlük

iman filtreli gözlükler zararlı mı

İman filtreli gözlükler ile bakmaya başladığınızda gözleriniz bambaşka dünyaları da içine alacak şekilde genişler. Gözün görme gücüne imanın hayal gücü eklenince sonsuz dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Uçsuz bucaksız bir evrende zamandan uzak yaşayabilirsiniz.



Düşünceye kutsiyet katarak kendilerine ve takipçilerine saadet zinciri oluşturmak amacıyla zamanın mucizevi kişileri tarafından geliştirilmiş bir üründür. İlerleyen zamanlarda mucizevi kişilerin öğrencileri ve takipçileri yeni modeller geliştirmişlerdir. Her kesimin beğenisini sağlamak amacıyla gözlüklere çağa uygun çizgiler verilmiştir. Renkli filtreler eklenerek kullaştırılan kişilerin beğenisine sunulmuştur.
Günümüzde değişik coğrafyalarda birbirinden farklı iman filtreli gözlükler beğeniyle kullanılmaktadır.

Zamanın son teknolojisi olan bu ürün ile savaşta ve barışta toplumu motive ederek mutlu olmalarını sağlamıştır.



İman gözlüğünün sağladığı bu başarı, günümüzde bilim insanları tarafından da kabul edilmektedir. İman filtreli gözlüklerini kullanan kul kişiler bunları tüm gözlük kullanmayanlara da tavsiye etmektedirler.
Size en yakın gözlük merkezine başvurarak ücretsiz gözlüğünüze sahip olabilirsiniz. Arzu ederseniz çıkışta ufak bir bahşiş bırakabilirsiniz.

Sizce iman filtreli gözlüklerin faydaları ve zararları nelerdir?

Düşüncelerinizi aşagıdaki mesaj panosuna yada Turan Dursun sitesi için tıklayınız.



Formülü tutmayan ayet için tıklayınız.
Formülü tutmayan kurandan ayetler
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder